Pablo pisze:zczególnie tempomat i TV pomagają Marosowi w osiąganiu dobrych czasów

Bombel pisze:Kostek, jak to mawia moj dobry kolezka ktory sporo sie ganial po KJS, mini sprintach to, zeby osiagnac lepsze czasy - "TRZEBA JEZDZIC KURWA"!!!

Sory ale nie pamiętam żebym gdzieś napisał, że Maros wykręcał lepsze czasy bo ma lepszą furę. Rozwinę swoją wypowiedź:
Spodobało m się zawieszenie Marosa więc chcę mieć takie albo i twardsze, nie koniecznie dlatego żeby pokonać Marosa. Jeżeli chodzi o hamulce, u Marosa są wyczuwalnie lepsze, ale nie jakoś dużo (w każdym razie na mokrym i przy prędkościach do 160), a wydaje mi się że jest to dosyć kosztowne, więc nie wiem czy warto, ale jak już bym się zdecydował to raczej na ceramiczne. Funkcje free TV chciałem już dawno. A jeżeli chodzi o multifunkcję, to też chciałem ją już dawno, ale spodobała mi się alcantra i nie chciałem się pozbyć M track mode, ale po wizycie na torze stwierdziłem że jest do dupy, więc chciałbym taką jak ma Mateusch bo ma alcantre i multifunkcje. Z tempomatu byłem skłonny zrezygnować na rzecz M tracka mode, ale skoro jest do kitu, a ja czasami lubię używać tempomatu, to chcę go wstawić. Do tego chciałbym jeszcze wybieranie głosowe do którego też potrzebuje multifunkcji.
Owe przeróbki mają na celu stworzenie idealnego samochodu dla mnie, a nie samochodu dzięki któremu pobiję Marosa, bo do tego też trzeba kierowcy.
A żeby pobić Marosa muszę jeszcze sporo poćwiczyć
Bombel, mam prośbę. Przestań wyszukiwać w moich wypowiedziach rzeczy do których możesz się przyczepić.